33% korting op Last Minute reizen voor Mei door Interhome

LAST MINUTE MEIVAKANTIE

De vakantieperiode is volop gestart in Toscane en ten gevolge van het uitzonderlijke weer in de lage landen zijn er minder paas- en meivakanties geboekt. De meeste reisaanbieders bieden voor deze gelegenheid dan ook extra kortingen aan. Eèn van deze reisaanbieders is Interhome.

Voor de periode Mei bieden zij een groot aantal last minute reizen aan in de mooiste streek van Toscane namelijk de Chianti streek.

Op de vakantieverblijven wordt een extra korting van maar liefst 33% gegeven. Een verblijf in een appartement voor 3 personen is reeds te boeken vanaf 241€ per week in plaats van de normale prijs van 360€. Dit komt dus neer op slechts 80€ per persoon voor één week!

Wees er snel bij want op is op!

De Last Minute aanbieden kunt u bekijken op volgende site > Interhome.nl

.

WIN EEN LUXE WEEK WEG

Tevens kunt u een luxe week weg naar keuze winnen door simpelweg het Interhome Europa Spel te spelen. Test uw kennis en plaats de vakantiehuizen zo dicht mogelijk bij de juiste locatie en win een fantastische strandvakantie in Spanje, een vakantie in de bergen van Zwitserland, een vakantie in een droom kasteel in Frankrijk of in appartement in ´de eeuwige stad´ Rome!