8-daagse autorondreis in Toscane

Toscane is enorm geliefd door Nederlanders en Belgen en dat is ook meer dan normaal aangezien zijn enorme aanbod van onder andere kunststeden, pittoreske dorpen, prachtige klimaat en natuur, wijnstreken, …

Men kan er gemakkelijk enkele weken doorreizen en nog het gevoel hebben van “veel te weinig gezien en bezocht”.

Bij een eerste kennismaking met deze prachtige streek mogen een aantal steden en streken zeker niet worden overgeslaan en die wanneer men goed zijn reis organiseert op 8 dagen kunnen worden bezocht.

Fundadore.nl organiseert dan ook een 8-daagse autorondreis in Toscane met op het programma Lucca, Siena, de Chiantistreek, San Gimignano en natuurlijk Firenze. Naast deze vaste namen heeft de reiziger de mogelijkheid om zijn uitstappen zelf te organiseren.

  

Programma 8-daagse Autorondreis Hoogtepunten van Toscane

Dag 1-4:

U begint de reis in Lucca, reeds in de Romeinse tijd een welvarende stad, met een prachtig Middeleeuw centrum en authentieke stadsmuren. Bovendien is Lucca één van de weinige fietsvriendelijke steden die Toscane rijk is. U logeert in Hotel Universo van waaruit het gemakkelijk is om Montecatini te bezoeken; gekenmerkt voor zijn gezellige winkelstraten en kuuroorden(lees meer).

.