Siena piazza del campo

Aanbieders stedentrip

Toscane heeft een groot aanbod aan kunststeden zoals Firenze, Siena, Pisa, Arezzo, San Gimignano, Lucca, … Een aanbod waar de meeste regio’s in Italië enkel kunnen van dromen. Tal van reisagentschappen in Nederland en België bieden dan ook het ganse jaar door stedentrips naar deze kunststeden aan. Om het voor u éénvoudiger te maken hebben wij een selectie gemaakt van de topaanbieders die u gegarandeerd de beste aanbieding prijs-kwaliteit kunnen aanbieden.

 

CityZapper

CityZapper biedt stedentrips naar ruim 80 bestemmingen met vliegtuig, Thalys en eigen vervoer. De uiterst gebruiksvriendelijke ‘zoek & boek’ module zorgt ervoor dat bezoekers in 1 eenvoudig direct hotel en transport kunnen boeken.
Bezoekers kunnen op Cityzapper.nl op basis van hun eigen interesses een stedengids samenstellen, zijnde een handig naslawerk voor tijdens hun ontdekkingstochten door diverse wereldsteden. Zij krijgen het exemplaar binnen 5 dagen thuis gestuurd.

Meer info > Cityzapper.nl

 

Stedentrips nl

Stedentrips.nl is de online stedenvakanties specialist en biedt bezoekers de kans om wereldsteden werkelijk te ervaren. Stedentrips.nl informeert en adviseert en heeft een aanbod van meer dan 70 steden en 700 hotels in alle prijsklassen, van 2 tot 5 sterren en biedt legio vervoersmogelijkheden.

Meer info > stedentrips.nl

 

Uw Stedentrip

De Nederlandse stedentripper bevrijdt zich uit de ketenen van de reisorganisaties. Voor het eerst kan er namelijk bij een Nederlandse reiswebsite in alle vrijheid, in 5 stappen, een mooie stedentrip samengesteld worden.

Vlucht en hotel, alles in één bedrag bij UwStedentrip.nl. En goedkoper dan de concurrenten, omdat hotels en vliegtuigmaatschappijen hun stoelen en kamers bij UwStedentrip.nl dumpen voor distributie via het internet. In vaktermen heet dit: ‘dynamic packaging’.

Meer info > uwstedentrip.nl