Toscane kalender

Breng Toscane in huis met de 2020 kalender

Zin om het ganse jaar door van Toscane te genieten en weg te dromen van de leukste plaatsen en mooiste beelden van deze prachtige streek dan moet je zeker de Toscane 2020 wand kalender in huis halen. Ondermeer de typische wijngaarden, cipressen, olijfboomgaarden en kunststeden zoals Firenze, Pisa en Siena worden prachtig in beeld gebracht.

Toscane kalender

In het voorjaar in afwachting van je geplande reis naar Toscane doen de prachtige foto’s in groot formaat 45 x 48cm je reeds watertanden en verlangen naar de beelden die je weldra zelf ter plaatse zal kunnen bewonderen. Iedere maand krijg je een ander beeld te zien.

In het najaar na je reis, kan je dan bij het bekijken van de beelden, nog even lekker wegdromen. Kortom met deze kalender waan je je het ganse jaar door in Toscane.

Toscane kalender

De Toscane 2020 kalender is ook ideaal als kerst- of nieuwjaarsgeschenk voor elke Toscane liefhebber. Reken er maar op dat je zal scoren!

Door het groot formaat van de pagina’s is er tevens voldoende ruimte voor notities en het aanduiden van verjaardagen. De kalender is te koop bij Bol.com voor €29,99 > meer info