acquapark Cecina

Camping in de kijker: Park Albatros

Camping Park Albatros is een prachtige camping gelegen aan de Toscaanse kust nabij de badplaats San Vicenzo in de regio Livorno. Ideaal dus om een kampeervakantie te combineren met één of meerdere uitstapjes naar het strand.

Naast diverse zwembaden en aquaparken heb je hier ook 2 restaurants, 2 bars, een take away, een ijssalon, een avonturenpark, een supermarkt, fietsenverhuur en tal van activiteiten voor jong en oud zoals aquagym, sporttoernooien, kinderanimatie, discotheek, …

Er is sedert kort zelfs een snoepwinkel aanwezig, alles wordt er aan gedaan om je vakantie onvergetelijk te maken!

er is zelfs een snoepwinkel aanwezig

Olympische zwembad, lagunes en glijbanen 

In park Albatros zijn maar liefst 3 lagunes met 2 zwembaden aanwezig, waarvan 1 olympisch en 1 overdekt en zelfs verwarmd. Sommige gedeelten van de lagunes en zwembaden zijn minder diep en bijgevolg ideaal voor kleinere kinderen waardoor je je als ouder geen zorgen hoeft te maken

één van de lagunes

Naast alle zwembaden en lagunes zijn terrassen met ligzetels voorzien waar je in alle rust kan genieten van het zonnetje en misschien wel van een goed boek, een ijsje of een biertje.

Op diverse tijdstippen in de dag kun je in het zwembad deelnemen aan een sectie aquagym onder leiding van een deskundige instructeur.

deelnemen aan een sessie aquagym

Activiteiten voor alle leeftijden

Een heel team van animatoren (zelf Nederlandse) zorgt dagelijks voor tal van activiteiten voor jong en oud: mini club, mini disco, spelletjes in het zwembad voor de allerkleinsten en voetbal, – beachvolleybal, – en tennistoernooien voor de jeugd (en ouders).

Ook ’s avonds worden allerlei evenementen georganiseerd zoals een musical of theatervoorstelling en jongeren kunnen zich amuseren in de discotheek.

Andere activiteiten zijn mini golf, tafeltennis, een avonturenpark, een ruime speeltuin en een lunapark met electronische spelletjes.

genieten in het avonturenpark

Kinderen zullen zich zeker amuseren op het treintje dat je van de ene plaats op de camping naar de andere brengt.

Voorzieningen

Op park Albatros kom je niets tekort. Er zijn 2 restaurants aanwezig waar je typische Toscaanse gerechten kan eten zoals de bistecca alla fiorentina of pizza gebakken in een houtoven maar je kan er ook terecht bij de take away voor meeneemgerechten als je liever op het gemak op je staanplaats eet.

een snelle lunch in één van de snackbars

Verder zijn er een ijssalon, 2 snackbars, 1 supermarkt, een snoepwinkel, een krantenwinkeltje, een geldautomaat, een wassalon en zelfs een kapper met schoonheidssalon aanwezig.

de supermarkt

Ontmoetingsplaats voor een aperitief, pintje bier, glaasje wijn of een ander drankje is het centrale plein Piazza Italia. Vooral ’s avonds is het hier zeer gezellig.

Vakantie accommodaties

Camping Park Albatros beschikt over maar liefst 7 accommodaties. Alle accommodatie op de tenten na beschikken over air conditioning en verwarming.

Stacaravan Giotto

grondplannetje stacaravan Giotto

  • Staanplaatsen voor tenten, caravans en mobilhomes: oppervlakte van 50 tot 70 m2
  • Stacaravan Bernini: tot maximum 6 personen
  • Stacaravan Botticelli: tot maximum 5 personen
  • Stacaravan Giotto: tot maximum 5 personen
  • Stacaravan Leonardo: tot maximum 6 personen
  • Bungalow- en safaritenten: tot maximum 6 personen

Ligging


Camping Park Albatros ligt temidden van een beschermd natuurgebied gekenmerkt door eeuwenoude pijnbomen.

De kuststrook bevindt zich op slechts 10 minuten wandelafstand en het dichtste stadje is San Vincenzo op 7 km. Ook de stad Livorno bevindt zich niet ver, op slechts 14 km

De belangrijkste kunsteden Firenze (148 km), Siena (142 km), Pisa (97 km), Lucca (118 km) en San Gimignano (108 km) zijn gemakkelijk met de auto te bereiken.

Verder vind je in de buurt tal van pittoreske kleinere dorpjes en streken zoals Suvereto (16 km) dat zelfs tot de mooiste dorpen van Toscane behoort, de golf van Baratti (6 km), Populonia (9 km) met zijn rijke archeologische museum en Campiglia Marittima (11 km) die zeker een bezoek waar zijn.

Prijzen en aanbiedingen

De volgende reisagentschappen bieden deze camping aan

Selectcamp  [otw_shortcode_button href=”http://www.selectcamp.nl/bestemming/?tt=3039_12_96023_&r=https%3A%2F%2Fwww.selectcamp.com%2Fnl%2Fcamping%2Fitalie%2Ftoscane%2Fcamping-park-albatros%2F51121″ size=”small” icon_position=”left” shape=”round”]Bekijk prijzen[/otw_shortcode_button]
  Booking.com  [otw_shortcode_button href=”http://www.booking.com/hotel/it/park-albatros.html?aid=2319783&no_rooms=1&group_adults=1″ size=”small” icon_position=”left” shape=”round”]Bekijk prijzen[/otw_shortcode_button]
  Canvas Holidays  [otw_shortcode_button href=”http://www.canvasholidays.nl/ttr/default.aspx?tt=2598_12_96023_&r=%2Fitalie%2Ftoscane%2Fcamping-village-park-albatros.php” size=”small” icon_position=”left” shape=”round”]Bekijk prijzen[/otw_shortcode_button]
  Eurocamp  [otw_shortcode_button href=”http://www.eurocamp.be/tradetracker/?tt=14028_12_96022_&r=%2Fcamping%2Ftoscane-italie%2Fin022-camping-park-albatros%2Fover-de-camping.html” size=”small” icon_position=”left” shape=”round”]Bekijk prijzen[/otw_shortcode_button]
Suncamp [otw_shortcode_button href=”http://www.suncamp.nl/tradetracker/?tt=1854_12_96023_&r=https%3A%2F%2Fwww.suncamp.nl%2Fitalie%2Ftoscane%2Flivorno%2Fsan-vincenzo%2Fcamping-park-albatros-104790%2F” size=”small” icon_position=”left” shape=”round”]Bekijk prijzen[/otw_shortcode_button]