Een geschikt vakantiehuis vinden in Toscane

Het is zover. De bestemming is gekozen, het wordt Toscane. Nu nog transport en verblijf regelen en we kunnen vertrekken. Een vakantiehuis huren is niet alleen een populaire keuze, de formule biedt heel wat voordelen. Op nummer één staat bij de meesten het aspect ‘vrijheid’.

In tegenstelling tot hotels en B&B’s hoef je geen rekening te houden met allerlei beperkingen. Je ontbijt wanneer jij daar zin in hebt, je hebt geen last van andere vakantiegangers, je hoeft geen faciliteiten te delen, wil je zelf koken dan heb je een keuken, heb je daar geen zin in, dan kies je gewoon een leuk restaurant. Heb je een groot gezin of reis je samen met vrienden of familie, dan komt het ook vaak goedkoper uit een vakantiewoning te delen.

Toscaans landschap

Toscaans landschap

Dan begint de zoektocht. Via internet vind je honderden websites met aanbieders van vakantiehuizen. Het aanbod varieert enorm: sommigen hebben geen of slechts een kleine selectie woningen in Italië, anderen beperken zich tot een regio terwijl nog anderen enkel luxe vakantiehuizen in de aanbieding hebben. Voor je het weet, ben je enkele uren kwijt met het openen van tientallen websites en zou je bijna de hoop opgeven iets geschikt te vinden.

Om hieraan tegemoet te komen, werkten de oprichters van de website www.vindeenvakantiehuis.com een concept uit waarbij je eerst kan ingeven welke bestemming je voor ogen hebt of aan welk criterium het huis zou moeten voldoen (bvb. huisdieren toegelaten) waarna je op 1 pagina een overzicht krijgt van de belangrijkste aanbieders op de markt, telkens met een directe link naar de betrokken website en een korte toelichting. Een passende vakantiewoning vinden verloopt op deze wijze heel wat vlotter.

vakantiewoning in Toscane

vakantiewoning in Toscane

Eenmaal gekozen en geboekt, kan je volop de reis beginnen voorbereiden. Dat je hiervoor momenteel op de juiste website bent terechtgekomen hoeven je wellicht niet meer te vertellen?

Geniet van je vakantie. Geniet van Toscane!

Tags: