Een kleiner reisagentschap met passie voor Toscane

Toscane beschikt over een zeer groot aantal vakantieaccommodaties waaronder villa’s, agritoerisme, Bed & Breakfast, appartementen, campings en vakantiehuizen. Door het grote aanbod en door de immense populariteit van Toscane is het soms moeilijk om door de bomen heen het bos te zien.

phoofd

Bovendien komt het aanbod niet altijd overeen met de werkelijkheid waardoor je langverwachte en verdiende vakantie toch niet werd wat je ervan verwachtte.

Gelukkig zijn er nog een aantal kleinere reisagentschappen die tijd genomen hebben en moeite hebben gedaan om alle vakantieaccommodaties die ze in hun aanbod hebben, zelf ter plaatse te gaan bezoeken en te inspecteren. Op die manier krijg je garantie dat de werkelijkheid overeenkomt met hetgeen je op het internet en in de brochure krijgt voorgesteld.

6350Eén van deze reisagentschappen is gastintoscane.nl, gestart als hobby door Addy van Zoest de Gast op 1 februari 2001 maar al vlug geëvolueerd tot een heuse business. Addy is gepassioneerd door Toscane en kent de streek dan ook zeer goed waardoor ze handige tips en nuttige info kan geven. Bovendien worden alle accomodaties uitgebaat door particulieren en kent Addy de eigenaren persoonlijk.

De vakantieaccommodaties bevinden zich op het platteland, de kuststrook of in de belangrijkste kunststeden zoals Firenze, Siena en Lucca.

Alle accommodaties zijn trouwens zorgvuldig geselecteerd op basis van verschillende criteria die voor Nederlanders en Belgen belangrijk zijn zoals prijs-kwaliteit, rust, ligging, streekgerechten, rechtstreeks contact met de eigenaren, praktische tips, …

pizza geserveerd rechtstreeks door de eigenaar

pizza geserveerd rechtstreeks door de eigenaar

IMG_1013

Na boeking ontvang je een reiskoffer met een verrassing en allerlei handige info en tips voor een onvergetelijke vakantie. Bovendien kun je op de facebookpagina van Gast in Toscane een handige app downloaden waardoor je op de hoogte blijft van weetjes, bezienswaardigheden, tips en zelfs recepten. Handig om zowel je reis voor te bereiden als ter plaatse.

de reiskoffer met handige tips en een verrassing

de reiskoffer met handige tips en een verrassing

Sedert kort kun je bij gastintoscane.nl ook terecht voor een droomhuwelijk in het prachtige Toscane. Ook hier zijn de locaties zorgvuldig door Addy gekozen en wordt de bruiloft op basis van de wensen en eisen van gli sposi (het bruidspaar) opgesteld.

Dromen jullie van een huwelijk in een unieke omgeving dan ben je bij Addy aan het juiste adres. Jullie huwelijksfeest wordt een unieke belevenis en jullie trouwen toch maar éénmaal in het leven, niet waar?