Een Vespa bromfiets of moto huren in Toscane

Wat is er heerlijker dan op een echte authentieke Italiaanse Vespa bromfiets het prachtige Toscaanse landschap met zijn vele olijfbomen en wijngaarden te verkennen. Het is een ideale gelegenheid om bijvoorbeeld de Chianti streek te doorkruisen, de Medici kastelen op te zoeken, van dorp tot dorp te rijden of om gewoonweg de natuur te bewonderen.

De meeste verhuurders van Vespa scooters verhuren tevens moto’s met het grote verschil dat je hier natuurlijk wel een motorijbewijs nodig hebt.

Het is af te raden om een Vespa of moto te huren om een stad in Toscane te bezoeken. Steden zoals Firenze, Siena, Arezzo hebben een relatief klein historisch centrum waardoor alles te voet kan bereikt worden en het dus geldverspilling is om een bromfiets te huren.

Een Vespa huren kan reeds vanaf 60 € per dag, inclusief verzekering, gebruik van twee helmen, 24 uren assistentie en een veiligheidsslot.

Bovendien bezit een Vespa een bagagerek waardoor je zelfs een picnic mand kunt meenemen om vervolgens temidden de wijnstokken te picnicken.

Nuttige adressen

Tenslotte vind je hieronder enkele adressen waar je Vespa’s en moto’s kunt huren.

  • Noleggio Vespa: verhuur van Vespa’s en moto’s in Firenze, prijs voor 1 dag reeds vanaf 60 € > website
  • Alinari rental: verhuur van bromfietsen en fietsen in Firenze, prijs voor 1 dag reeds vanaf 55 € > website
  • Scooter bella: verhuur van Vespa’s en andere bromfietsen en moto’s in Firenze, prijs voor 1 dag reeds vanaf 55 € > website
  • Charnestours: verhuur van Vespa’s en fietsen in Gaiole in Chianti, prijs voor 1 dag reeds vanaf 50 € > website
  • Vacanze Toscane: verhuur van Vespa’s in Chianciano Terme, prijs voor 1 dag reeds vanaf 60 € > website

 

Georganiseerde Vespa Tour

Heb je zin in een georganiseerde Vespa tour waarbij je in groep rond rijdt en ondermeer een bezoek brengt aan een wijnkasteel neem dan een kijkje hieronder