Goedkoop kamperen dankzij de CampingCard ACSI kortingskaart

campingcard 2020Een must voor iedere kampeerder is de Campinggids Europa van ACSI die uit 2 delen bestaat van elk ongeveer 1000 pagina’s. Je vindt er maar liefst 8600 campings verspreid over Europa.

Bij elke camping vind je informatie over onder meer de voorzieningen (gratis wifi, supermarktje, enz.), soort accommodaties, de richtprijzen, een routebeschrijving en de GPS-coördinaten om zeker bij het juiste adres aan te komen.

Alle campings worden jaarlijks bezocht door één van de vele ACSI-inspecteurs wat je garandeert dat de campings voldoen aan de strenge eisen van ACSI.

Handige app (werkt ook offline)

Wie vertrouwd is met de smartphone kan gebruik maken van de bijgeleverde ACSI Europa-app. Via de vele zoekfilters kan je gemakkelijk een camping zoeken, handig bijvoorbeeld als je na een lange dag rijden onverwachts wilt halt houden bij een camping in de buurt.

Verder kun je ook campingbeoordelingen van anderen lezen of zelf een beoordeling achterlaten, de GPS-coördinaten van de camping doorsturen naar google maps of apple kaarten of de camping mailen of bellen met slechts één druk op het scherm.

Handig is dat je de app (inclusief kaartmateriaal) ook offline kan gebruiken. Bovendien is er in de gids een voucher met unieke code aanwezig waarmee je toegang krijgt tot de complete ACSI Europa-app.

De app is geschikt voor smartphone en tablet (Android 4 en hoger en iOS 7 en hoger) en vanaf dit jaar ook voor apparaten (smartphone, tablet, laptop en computer) met Windows 10!

CampingCard ACSI kortingkaart

In de gids zit tevens de CampingCard ACSI gids kortingskaart waardoor je voor €11, €13, €15, €17 of €19 per nacht in het laagseizoen op maar liefst 3.319 campings in Europa en 310 in Italië kan verblijven.

Het enige dat je moet doen is bij de eindafrekening je kortingkaart tonen en de korting wordt onmiddellijk toegepast. Vergeet je kaart niet in te vullen want enkel ondertekende kaarten zijn geldig!

De campings die deelnemen aan deze kortingen hebben in de linker benedenhoek een blauw symbool CC met ernaast het bedrag van de prijs van de overnachting.

Ben je vooral geïnteresseerd in deze kortingen dan kan je misschien beter enkel de CampingCard ACSI gids kopen. Ze bestaat uit 2 delen en kost slechts €17,95.

 

Wil je zowel de Campinggids Europa, de CampingCard ACSI kortingskaart en de app dan betaal je €24,95.

Beide gidsen kun je kopen bij bol.com