Golvende heuvels, een fantastisch zwembad en authentieke Toscaanse gastvrijheid…

Nog een glaasje grappa of limoncello misschien?

Dat klinkt leuk voor de komende vakantie. Toscane, gesitueerd aan de west-kust van Italië naar het Noorden toe, is bekend om zijn pracht in zowel natuurlijk als stedelijk landschap. Met de mooie stad Florence als hoofdstad , een mooie kustlijn en een geurig, heuvelachtig binnenland is Toscane sinds lang al een favoriete bestemming voor vele Europeanen.

De meesten die Toscane gaan verkennen zullen dan ook niet talmen om in het binnenland een geschikt logement als uitvals basis te zoeken. Keuze is er dan genoeg, vakantiewoningen en omgebouwde boerderijtjes zijn veelal aanwezig in Toscane. Eén van deze boerderijtjes is het domein Belmonte Vacanze. Met verschillende vakantiehuisjes, een prachtig blauw zwembad en een een gezond aanbod aan vrijetijds activiteiten is Belmonte voor velen een vaste stek.

Belmonte Vacanze (zeer sterk aanbevolen door Zoover), wordt uitgebaat door de familie Lotti, die u met alle plezier verwelkomt zoals het volgens de Toscaanse gastvrijheid moet: een grote glimlach van oor tot oor en een sterk italiaans accent! Belmonte biedt onder andere tennislessen, paardrijden, biking en kooklessen aan. Barbeque op het complex is geen enkel probleem, en hond(jes) mogen mee buiten de piekseizoenen. Heel de familie komt dus zeker aan hun trekken!

Meer informatie over Belmonte kan u hier vinden :  vakantiewoningen Toscane.

Dus, dat glaasje limoncello alvast?

Ciao!