Helpdesk Italië, Italiaanse les en opzetten verkoopkanaal Italië

foto05Wat hebben deze activiteiten met elkaar gemeen? Dat ze door Willemijn Lindeboom worden aangeboden (willemijn.eu).

Sinds 2001 woont ze in Italië en heeft op allerhande vlakken ervaring opgedaan met haar eigen bedrijf en ook met onderhoud van huizen en alles dat daarbij komt kijken. Deze gedegen ervaring zet Willemijn nu in voor derden: voor privé personen zoals zij die graag Italiaans willen leren of eigenaren van een huis in Italië die bureaucratische rompslomp uit moeten zoeken, voor bedrijven die in Italië aan de slag willen zonder hier een eigen dependance te willen openen.

Op haar blog Winitalie.com schrijft ze korte stukjes over het leven in Toscane en plaatst ze regelmatig foto’s die een prachtig beeld geven van de (Chianti) streek.

foto01

Taalles

Wil je graag Italiaans leren spreken of moet je Italiaans kennen voor werk of verhuizing naar Italië, kijk dan ’ns naar de conversatielessen Italiaans van Willemijn. De focus ligt geheel op het leren spreken en leren begrijpen, net zoals kleine kinderen een taal leren: na-apen. Geen ingewikkelde grammatica en rijtjes om uit het hoofd te leren, maar praktische lessen waarin je over van alles praat, af en toe herhalen en de taal langzaam een natuurlijke plek in je hoofd geven. Als je naast de lessen probeert naar Italiaanse muziek te luisteren, of zelfs naar Italiaanse radioprogramma’s dan helpt dat enorm.

Op de website willemijn.eu schrijft Willemijn korte stukjes over Italiaanse woorden. Interessant om te lezen voor éénieder die van taal houdt!

foto03

Helpdesk Italië

Heb je een korte klus in Italië, je moet bijvoorbeeld naar een beurs als bezoeker, of je moet op een beurs staan en wil graag iemand die jouw product op die beurs goed uit kan leggen, dan wel ter plekke jouw uitleg vertaalt dan is Willemijn een goede keus. Ze is bedrijfskundig ingenieur, dus heeft een goede achtergrond zowel op technologisch als op marketing/verkoop vlak. Ze spreekt uiteraard ook vloeiend Italiaans.

Ben je op zoek naar een specifiek product uit Italië dan helpt ze graag dit te vinden en de onderhandeling over inkoop zo nodig te begeleiden.

Heb je een andere korte klus in Italië dan kun je Willemijn ook vragen of ze kan helpen.

(Tweede) huis in Toscane?

Heb je het geluk de trotse eigenaar te zijn van een huis in Toscane maar valt het wat tegen om alles in goede banen te leiden. Is de tuin een puinhoop elke keer dat je terugkomt, heb je problemen met vergunningen of begrijp je niet waarom je ergens voor moet betalen? Neem contact op en wellicht kan Willemijn helpen. Mocht jouw huis in de buurt zijn dan kan ze persoonlijk het onderhoud voor haar rekening nemen, ze heeft 12 jaar ervaring (in Umbrië) met onderhoud van tuinen en zwembaden, ontvangst van gasten en zorgen voor de grondige schoonmaak van het huis.

foto04

Opzetten verkoopkanaal Italië

Kleine bedrijven die een product maken waarvoor in Italië ook markt zou moeten zijn … Willemijn helpt bij het zoeken naar afnemers of, afhankelijk van het product, bij het maken van een online webshop in het Italiaans. Ze kan de Italiaanse SEO (web-marketing) voor haar rekening nemen als het product zich daarvoor leent. Ze zoekt partners om een langdurige samenwerking mee op te bouwen en kan een klein bedrijf uit België of Nederland in Italië vertegenwoordigen. Haar studie Technische Bedrijfskunde komt hierbij goed van pas, naast de vele jaren gedegen ervaring.