Juni actie: 10% korting op verblijf in landgoed La Casina

.

La Casina

 

In het hart van Toscane, tussen Volterra en Florence, ligt het landgoed La Casina. Het bestaat uit een “borgo”, woonkern met een aantal gerestaureerde boerenhuizen, omgeven door wijngaarden en olijfbomen.

Hier geniet u van rust en een prachtig uitzicht over het groene en gevarieerde landschap. Daarnaast is het vooral de hartelijke en persoonlijke sfeer die La Casina bijzonder maakt. De eigenaren, de familie Ciulli, onderhouden het landgoed met veel zorg en hebben er duidelijk plezier in om u te ontvangen; hier vindt u nog de echte gastvrijheid van een Toscaans familiebedrijf.

In de tuin is een zwembad (chloorvrij zoutwaterbad) en een terras met ligstoelen. Vlakbij ligt het dorpje Montaione; de ligging is echter centraal t.o.v. de kunststeden: Florence, Siena en Lucca liggen op ca. 50 km., Volterra, Pisa en S. Gimignano op 20 km. Stranden liggen binnen 1 uur rijden. De appartementen zijn ruim en goed ingericht met rustieke meubels.

Boek nu een appartement in juni en ontvang 10% korting op de gepubliceerde weekprijzen! Bij het boeken is de korting nog niet direct verwerkt. Vermeldt u het recht op de korting en het bedrag zal worden aangepast.

Meer info op www.fundadore.nl