Korting van 39% op vakantiehuis gedurende gans 2013!

Bij Toscana Biovillage in Cecina, op 7 km van de Toscaanse kust, kun je vanaf nu een vakantiewoning boeken waarbij een korting geldt van maar liefst 39%. Toscana Biovillage is een spiksplinternieuw vakantiedorp dat dit jaar voor het eerst opengaat en dat verklaart waarschijnlijk de grote kortingen.

Het vakantiedorp telt 49 vakantiewoningen die een eigen tuintje hebben met terras, ligzetels en paraplu. Alle vakantiewoningen beschikken over alle mogelijke comfort met onder meer een jacuzzi in de badkamer. Voor de afwerking werden natuurlijke materialen zoals hout, marmer, kurk als isolatiemateriaal gebruikt. Electriciteit en warm water worden voor 100% geleverd door zonnepanelen en zonneboilers.

Er is een gemeenschappelijk biozwembad, barbecue ruimte, ruimte met wasmachines en droogtrommels, speeltuin en draadloze internetverbinding met bereik op het ganse vakantiedorp.

Op onderstaand beeld zie je alvast een voorbeeld van de toegepaste korting op de standaardprijzen. Meer info vind je op de site van Topictravel

 

Vakantiewoning ITS.091   Toscana Bio Village in Italië   Cecina   Topic Travel Vakantiehuizen