Kortingen op citytrips Toscane in Februari

 

Wist u dat de maanden januari en februari het meest geschikt zijn voor een stedentrip naar Firenze omwille van volgende redenen:

  • geen urenlange wachtrijen voor de musea “gli uffizi” en de “galleria dell’academia” om onder andere de originele David van Michelangelo te bewonderen.
  • geen problemen om een tafel te reserveren bij de meeste restaurants
  • geen overvolle winkelstraten
  • geen overvolle toeristische trekpleisters zoals de “ponte vecchio”, piazza della signoria, …

Op economisch gebied echter zijn deze maanden uitermate geschikt omdat vele reisagentschappen goedkope offertes aanbieden. Overnachtingen kunnen wel tot 50% goedkoper zijn dan in de topmaanden Juli en Augustus.

Hieronder kunt u het aanbod van de belangrijkste reisaanbieders van stedentrips voor Toscane bekijken:

CityZapper

CityZapper biedt stedentrips naar ruim 80 bestemmingen met vliegtuig, Thalys en eigen vervoer. De uiterst gebruiksvriendelijke ‘zoek & boek’ module zorgt ervoor dat bezoekers in 1 eenvoudig direct hotel en transport kunnen boeken.
Bezoekers kunnen op Cityzapper.nl op basis van hun eigen interesses een stedengids samenstellen, zijnde een handig naslawerk voor tijdens hun ontdekkingstochten door diverse wereldsteden. Zij krijgen het exemplaar binnen 5 dagen thuis gestuurd.

Meer info > Cityzapper.nl

 

Stedentrips nl

Stedentrips.nl is de online stedenvakanties specialist en biedt bezoekers de kans om wereldsteden werkelijk te ervaren. Stedentrips.nl informeert en adviseert en heeft een aanbod van meer dan 70 steden en 700 hotels in alle prijsklassen, van 2 tot 5 sterren en biedt legio vervoersmogelijkheden.

Meer info > stedentrips.nl

 

Uw Stedentrip

De Nederlandse stedentripper bevrijdt zich uit de ketenen van de reisorganisaties. Voor het eerst kan er namelijk bij een Nederlandse reiswebsite in alle vrijheid, in 5 stappen, een mooie stedentrip samengesteld worden.

Vlucht en hotel, alles in één bedrag bij UwStedentrip.nl. En goedkoper dan de concurrenten, omdat hotels en vliegtuigmaatschappijen hun stoelen en kamers bij UwStedentrip.nl dumpen voor distributie via het internet. In vaktermen heet dit: ‘dynamic packaging’.

Meer info > uwstedentrip.nl