Laat je verwennen tijdens je vakantie door MangiAcasa!

StudioCabrelli-1291 (800x533)

Heerlijk genieten van een Italiaanse maaltijd, zonder op zoek te moeten naar een restaurant? Buiten aan de lange tafel bediend worden, terwijl de zon ondergaat en de krekels voor de achtergrond-muziek zorgen? Laat Bert en Marieke van mangiAcasa (Italiaans voor ’thuis eten’) komen om te koken en het wordt allemaal werkelijkheid!

Als u een reservering maakt kunt u kiezen voor de menusuggestie die zij doen of maak een keuze uit de heerlijke Italiaanse gerechten van de menukaart op de website. Op de dag dat is afgesproken dat Bert en Marieke komen koken, komen zij aan het einde van de middag naar u toe en beginnen dan in uw keuken met het maken van alle gerechten; er worden 4 gangen gemaakt en geserveerd en dat allemaal in uw ‘eigen’ keuken.

Bert en Marieke in actie

Bert en Marieke in actie

Een heerlijk vakantiegevoel voor het hele gezelschap en iedereen kan lekker een glas wijn nemen of ‘proeven’ van de huisgemaakte limoncello, want er hoeft immers niemand meer te rijden!

Een menu voor een volwassene kost €34,50 en voor kinderen zijn er gereduceerde tarieven. Zowel voor grote als kleine gezelschappen komen zij graag voor u koken!

Geniet van een heerlijk menu op uw eigen mooie vakantieadres zonder boodschappen en afwas! Die boodschappen doen Bert en Marieke met veel plezier; zij hebben ondertussen een heleboel leuke adresjes gevonden om de lekkerste producten voor u te kopen.

Kijk voor meer informatie op www.etenintoscane.nl en reserveer vandaag nog!