Italiaanse cadeaus feestdagen

Leukste Italiaanse cadeaus voor de feestdagen

Heb je geen idee wat je dit jaar moet vragen voor de feestdagen? In deze blog vind je leuke cadeaus met een Italiaanse tintje voor onder de boom. Van leuke boeken tot hulp in de keuken en mooie interieur items. Hier vind je de inspiratie die je nodig hebt om jouw wensenlijstje te vullen. 

Kerstcadeaus Italiaans

Short Stories in Italian for Beginners

Wil je je Italiaans even bijspijkeren? De boekjes van short stories zijn super leuk om te lezen en je woordenschat te vergroten. De verhalen zijn kort en simpel en zorgen ervoor dat je de Italiaanse taal beter onder de knie krijgt. Na elk hoofdstuk staan er vragen die je kunt beantwoorden om te kijken of je het verhaal hebt begrepen. Daarnaast vind je ook een lijstje met woorden en hun betekenis om je woordenschat zo te vergroten. Het boekje is compact, dus het past makkelijk in je tas.

 
pastamachine Italiaanse cadeaus

Pastamachine

 

Duik jij in je vrije tijd graag de keuken in? Probeer eens echte pasta te maken zoals alleen de Italiaanse nonna’s ze maken. Met deze keukenmachine kun je thuis makkelijk zelf aan de slag. Oké, je zult hem er niet wekelijks bij pakken, maar voor speciale etentjes is het super leuk om eens zelf pasta te maken. Of om op deze manier zo samen te koken met je date of je kind.

 
Italiaanse cadeaus tips

Pastaborden

 

Die heerlijke pasta’s wil je natuurlijk mooi serveren op een echt pastabord. Daarmee komen we bij deze cadeautip die je niet op je lijstje kan missen. Zelf heb ik de borden van HK living, maar deze borden eten nog net wat fijner en lijken er wel op qua stijl.

 
Cadeaus Italiaans thema

Poster van een Italiaanse stad

 

Misschien is je muur nog een beetje kaal en kan dat wel wat Italiaanse invloeden gebruiken. Bij Wijck hebben ze mooie strakke posters van landen en steden uit Europa. Zo ook van Italiaanse steden, zoals Milaan. Mooie lijst eromheen en je bent klaar!

 

 
Cadeaus Italiaans thema

Boek: Koffiebars en carabinieri

 

Iedereen weet wel iets over Italië: dat er een scheve toren staat, dat ze er pasta eten en dat ze er goed kunnen voetballen. Maar er is natuurlijk nog veel meer te vertellen over dit prachtige land, met zijn bergen, stranden en vulkanen. Koffiebars en carabinieri brengt je dieper het land in dan je zelf als toerist zou komen. Niet eerder kwamen geschiedenis, reizen en echte mensen zo mooi bij elkaar in één boek over Italië.

 

Boek: Camperfood & fijne plekken – Italië

 

Droom jij ook weleens van een camperreis door Italië? De schrijvers van dit boek hebben dit met hun gezin gedaan. Als foodfotograaf en receptenschrijver is dit stel op pad gegaan door Italië. Ze delen makkelijke gerechten met lokale producten die zelfs in een camper makkelijk te bereiden zijn. Het echte vakantiegevoel wat je van dit boek krijgt, krijg je er gratis bij.

 
Italiaanse cadeaus tips

Pizzames van Boska

 

Als je dol bent op Italië, ben je ongetwijfeld ook gek op pizza. Thuis maken wij geregeld zelf pizza en een goed pizzames is echt onmisbaar. Als je eenmaal dit boska pizzames hebt, wil je niet meer anders. Hij snijdt soepel door de pizza heen en kan ook nog eens in de vaatwasser. Echt een praktisch cadeau die niet kan ontbreken.

 

 
Cadeaus Italiaans thema

Italiaanse woordzoekers

 

Nog een cadeau om je Italiaanse taal op te krikken, dit boek vol Italiaanse woordzoekers. Super leuke en speelse manier om de taal beter onder de knie te krijgen.

 
Cadeaus Italië thema

Plaid van Italiaanse kwaliteit

Een heerlijk kleed om onder te kruipen tijdens koude dagen. Dit prachtige Italiaanse plaid is een exclusief product van Lombarda Trapunte. Dit is een unieke traditionele weverij in de omgeving van Milaan en staat garant voor hoge kwaliteit en typische Italiaanse ontwerpen. Daarnaast staat het ook nog mooi in je interieur. Ze hebben de plaids in verschillende kleuren, maar deze groene is mijn favoriet. 

 
Kersthanger pizza Italiaans cadeau

Kersthanger Pizza van Vondels

 

Staat er al een prachtige boom in je woonkamer te pronken? Deze kersthanger kan daarin niet ontbreken. Italiaanser gaat het niet worden met deze pizza in de boom.