Luxe en stijl in het hart van Firenze

Het vijf-sterren Hotel Savoy maakt deel uit van de 13-delige collectie luxe hotels van de groep Rocco Forte dat onder andere vestigingen heeft in Brussel, Praag, Sint Petersburg, Rome, Berlijn, …

Het hotel biedt een combinatie van luxe en stijl in het hart van Firenze en bevindt zich op de Piazza della Repubblica, dicht bij de beroemde Dom van Firenze met koepel van Brunelleschi.

Het hotel ligt op loopafstand van het museum de “Galleria degli Uffizi” en de beroemde brug de “Ponte Vecchio” en op slechts een steenworp afstand van de bekendste modehuizen van Firenze zoals Gucci, Armani, Valentino, …

Omwille van zijn centrale ligging is het Hotel Savoy de ideale uitvalsbasis om de belangrijkste bezienswaardigheden te bezoeken van deze prachtige en historische kunststad.

Het interieur van het hotel, ingericht door de ontwerpster Olga Polizzi, is gekenmerkt door de elegante moderne Italiaanse stijl met ingetogen neutrale tinten en smaakvolle stoffen. Als een eerbetoon aan de talrijke modehuizen te vinden in Firenze, vindt u eigenzinnige beelden van schoenen in het gehele hotel! Elk van de 102 kamers en suites in het Hotel Savoy zijn stijlvol ontworpen om een maximum aan comfort te bieden aan de gasten.

Synoniem met het handelsmerk van de Rocco Forte groep worden in het hotel Savoy de hoogste normen inzake hygiëne en service gerespecteerd. De bar en vooral het restaurant zijn één van de meest populaire ontmoetingsplaatsen in Florence en bieden een prachtig uitzicht op de Piazza della Repubblica waar het in de zomer gezellig is om buiten te dineren en de aangename kosmopolitische sfeer van Florence waar te nemen.

Om de gasten niets te ontnemen biedt het Hotel Savoy een Fitness Centrum uitgerust met de nieuwste en modernste toestellen. Met een fantastisch uitzicht over Florence, wordt een fitness training een leuke en opwindende ervaring.

Het Hotel Savoy is de perfekte plaats voor het houden van prestigieuze conferenties en vergaderingen. Samen met haar eigen vergaderfaciliteiten, heeft het Hotel Savoy een overeenkomst gesloten met een selectie van prestigieuze restaurants, paleizen en musea in Florence voor exclusieve evenementen, waarvan de meeste liggen op loopafstand van het hotel. Op die manier worden wachttijden en alle ongemakken van boekingen vermeden. Voorbeelden zijn onder andere het museum “Galleria dell’accademia” waar de originele David van Michelangelo te bewonderen is en de overdekte gallerij boven de Ponte Vecchio,  genaamde de “galleria di Vasario”.

Meer informatie met betrekking tot het hotel en prijzen

.