Met de autoslaaptrein naar Toscane

autoslaaptrein

Wil je gedurende je vakantie in Toscane de streek verkennen met je eigen auto of moto maar zie je op tegen de reis en het eventuele drukke verkeer, dan kun je gebruik maken van de autoslaaptrein. Gedurende de treinreis brengt de autoslaaptrein je auto naar Toscane terwijl je met je ganse familie in een slaapcoupé zit, al dan niet privé. Het voordeel van deze formule is dat je de stress van de reis vermijdt en je op de route niet moet stoppen om in een hotel te overnachten waardoor je tijd en geld bespaart.

Düsseldorf – Verona: De autoslaaptrein vertrekt vanuit Düsseldorf in Duitsland en komt aan in Verona. Van daaruit is het nog zo’n 2 a 3 uur rijden tot Toscane. Verona is trouwens een prachtige stad en een bezoek is meer dan de moeite waard.

Houd er rekening mee dat de autoslaaptrein slechts éénmaal per week rijdt en vanaf eind mei tot eind september. Wie buiten het hoogseizoen reist kan bovendien genieten van lagere prijzen en aanbiedingen waarbij de auto of moto tijdens de terugreis gratis vervoerd wordt.

Restaurant in autoslaaptreinIn de autoslaaptrein kies je zelf je comfort, zo kun je ondermeer kiezen uit losse plaatsen in een 4- of 6persoonscoupé, een privé 4- of 6persoonscoupé of een 2- of 3persoons comfort coupé waarbij je je eigen lavabo hebt. Iedere wagon heeft een eigen steward die ter beschikking staat voor een drankje of een hapje en de zetels omvormt tot bedden. In de boekingsprijs is het ontbijt en een warme maaltijd inbegrepen. Wie het wenst kan een 3-gangen menu nuttigen in het restaurant.

Op de website van treinreiziger.nl kan je terecht voor een overzicht van de prijzen en de uurregeling.

Onderstaand filmpje geeft een beter beeld van de faciliteiten.