Nog tot en met 6 April: tot 40% korting bij Canvasholidays

.

De Nederlandse reisaanbieder Canvasholidays biedt nog tot en met 6 April 24.00 uur superlage prijzen aan op 2 van zijn topcampings in Toscane. Het betreft de campings Albatros in San Vincenzo en camping Norcenni Girasole Club in Figline Valdarno.

Om van deze superpromotie te genieten is het noodzakelijk dat de boeking gebeurt voor middernacht van 6 April. Het komt er dus op aan om geen tijd te verliezen.

Camping Albatros:

Camping Park Albatros ligt in de naaldbossen van de Toscaanse kust. Het is een heerlijke plek voor jonge gezinnen. De ruime plaatsen liggen verspreid tussen de bomen, in de schaduw tegen de warme zon. Er is hier van alles te doen: midgetgolfen, voetballen of een heerlijke fietstocht maken. Op deze manier kunt u de prachtige omgeving verkennen. Vanaf de camping steekt u de weg over en staat u op het strand bij de helderblauwe en ondiepe zee; ideaal voor jonge kinderen! Het zwembadcomplex in lagune-stijl heeft meerdere en veelal ondiepe zwembaden (meer info)

Camping Norcenni Girasole:

Camping Norcenni Girasole Club is werkelijk fantastisch gelegen in de Arno-vallei op een half uurtje met de trein van Florence. Het is een grote camping, maar toch is de sfeer intiem. De plaatsen zijn aangelegd in terrassen tegen de heuvel. Grote bomen en lage heggetjes zorgen voor de nodige schaduw en privacy op deze levendige camping. Aan het bruisende centrale plein van de camping vindt u restaurants en een café. Kinderen kunnen zich uren vermaken in een van de twee zwemparadijzen en voor de oudere jeugd is er entertainment en een disco. De camping heeft een uitstekend fitnesscentrum (meer info)

.