Onvergetelijke Valentijn in Firenze?

Zoals traditiegetrouw is 14 Februari Valentijnsdag, het feest der geliefden. Wat is er romantischer dan met zijn tweeën enkele dagen door te brengen in een prachtige stad zoals Firenze.

Valentijn in Firenze

’s Avonds een lekker romantisch etentje in één van de talrijke restaurants die Firenze rijk is en overdag een bezoek aan de musea en talrijke monumenten die de stad Firenze te bieden heeft.

Bovendien is de maand Februari een rustige maand, de stad is nog niet oververzadigd door de massa toeristen en de hotelprijzen swingen de pan niet uit. Integendeel, de meeste hotels bieden voor deze speciale gelegenheid extra kortingen aan.

Op volgende link vind je alle informatie over de belangrijkste bezienswaardigheden die de stad te bieden heeft > bezienswaardigheden Firenze

Wil je zo weinig mogelijk tijd verliezen dan boek je je simpelweg je tickets voor de musea en belangrijkste monumenten op voorhand. Dit kan je in je eigen taal op tiqets.com of getyourguide.com.

Bovendien sla je de file (kort in deze periode) over met je online ticket, kostbare tijd die je misschien kan gebruiken om een lekker ijsje te eten.

Wil je je geliefde een onvergetelijke Valentijnsdag bezorgen dan is de romantische stad Firenze een ideale bestemming.

Op zoek naar een hotel of een B&B? Hieronder vind je alvast enkele aanbiedingen met kortingen. Je kunt de data invullen waarna je de deals voor de geselecteerde periode te zien krijgt.Booking.com