Op vakantie naar Toscane is opgericht met de bedoeling om zoveel mogelijk nuttige informatie over deze prachtige streek te geven aan alle Toscane liefhebbers.

Ikzelf, Günther Desaever, ben een naar Toscane uitgeweken Vlaming. Sedert 2000 woon en werk ik in deze prachtige streek waar ik maar nooit op uitgekeken geraak en waar ik iedere dag nog iets opnieuw ontdek of beleef.

Intrepida mijzelf 02

Er bestaan natuurlijk ontelbare gidsen en boeken over deze streek die uitvoerig de geschiedenis en de belangrijkste toeristische trekpleisters beschrijven maar feitelijk bestaat er nog een compleet ander Toscane dat slechts weinig aan bod komt. Een ander Toscane dat je pas leert kennen wanneer je er pas langere tijd verblijft.

Ik woon nu bijna 20 jaar in Toscane waardoor ik toch heel wat ervaring heb opgebouwd met betrekking tot plaatselijke gewoonten, evenementen, tradities, locale streekgerechten, enz.

De streek is zo boeiend en variërend dat het niet simpel is alles in één boek, gids of website neer te schrijven. Het is dus logisch dat deze website continu zal aangevuld worden met artikels, tips, …

Samenwerkingen

je hebt waarschijnlijk ook wel al de reklame van enkele reisorganisators zoals booking.com en online boekenwinkel bol.com op deze site gemerkt. Het is namelijk zo dat deze site 100% vrijwilligerswerk is en deze reklame de jaarlijkse onderhouds- en registratiekosten voor de domeinnaam dekt en het bestaan van deze site verzekert.

Ben je dus van plan om een reisje te boeken of een reisgids te kopen dan doe je mij een groot plezier om dat via één van de links of reclame banners te doen. Op die manier verdien ik een kleine commissie op de boeking of verkoop waardoor de site kan voortbestaan.

Boek je langs mijn site een overnachting via Airbnb dan krijg je bovendien €25 reistegoed bij je eerste boeking. Handig meegenomen toch!

Suggesties en opmerkingen

Vind je dat er een bepaald thema ontbreekt op deze website of mocht je tijdens je vakantie een uniek evenement of gebeurtenis hebben meegemaakt die nog niet behandeld is op mijn website, aarzel dan niet om mij te contacteren op info@opvakantienaartoscane.com

Wie weet komt jou suggestie of artikel dan ook wel terecht op deze site.

Veel leesgenot en alvast bedankt,

Günther Desaever