Pretparken in Toscane

Uw kinderen zijn zeker te porren voor een avontuurlijke vakantie in een vakantiehuisje, agriturismo of een appartement in de buurt van één van de pretparken in Toscane! Een fattoria of borgo bij een waterpark is heerlijk voor iedereen en deze vakantiewoningen liggen vaak in een culturele omgeving in Toscane.

cecina_acqua_villageWaterpretpark Acqua Village Cecina Toscane

Acqua Village Cecina is een gigantisch waterpretpark met een fraaie verzameling waterglijbanen zoals de Kamikaze en de Anaconda. De top attractie de Twister Black hole is er één voor de echte liefhebbers. Er bevindt zich overigens nog een tweede Acqua Village in Follonica in de provincie Grosseto.

[divider]

Parco avventura Fosdinovo6 survivalbanen in Toscane

Parco avventura Fosdinovo in Fosdinovo heeft maar liefst 6 survivalbanen van verschillende niveaus.

De kids kunnen zich bijna niet vervelen in Toscane en u als ouder ontspant ook als uw kinderen het naar hun zin hebben, eindelijk tijd voor uzelf!

 [divider]

walvis Pinokkio parkPinokkio Park in Collodi, Lucca

Met de kinderen op vakantie nabij de pretparken van Toscane wordt een fantastische reis. In Collodi ligt het Pinokkio-park. In dit park in de buurt van Lucca beleeft u het originele sprookje van Pinocchio in een natuurlijke omgeving.

Het park heeft geen spectaculaire attracties maar uw kinderen wandelen door hetzelfde avontuur als Pinokkio!

[divider]

elbalandElbaland op Elba, Livorno

Elbaland is een natuurpark in Portoferraio waar je alleen maar typisch Italiaanse dieren tegenkomt. Op het terrein, lopen ezels, geiten, paarden, schapen, konijnen en allerlei soorten vogels vrij rond.

[divider]

carapaxExotische schildpadden in Centro Carapax

Centro Carapax bij Grosseto is het grootste reservaat van Europa waar schildpadden worden opgevangen. Hier worden zowel Italiaanse als exotische schildpadden bestudeerd, gefokt en voorbereid op terugplaatsing in de natuur.

[divider]

Burchten en waterparken

Toscane is een schitterende regio met fantastische bezienswaardigheden, een mooie natuur, historische steden en spectaculaire pretparken. Kies uw accommodatie in Toscane zorgvuldig want uw resort, vakantiewoning, appartement of hotel wordt uw uitvalsbasis voor leuke tochtjes in een mooie regio met fraaie stranden, kastelen, burchten en waterparken.