The Mall Florence Luxury Outlet

De outlet The Mall Florence Luxury Outlet, ook wel kortweg The Mall genoemd is van alle outlets in Toscane de bekendste en de grootste. Vooral de laatste jaren is de outlet enorm uitgebreid, winkels van ondermeer Prada, Versace, Diesel, Nike, Boss, Billionaire en Gucci zijn erbij gekomen.

The Mall Luxury Outlet

 

In het gebouw van Gucci is zelfs een restaurant en een café met dakterras aanwezig waar je even kan bekomen van het shoppen.

Het gloednieuwe gebouw van Gucci

Anders dan de Outlet van Barberino, Valdichiana en Pisa vind je hier luxueuzere artikelen en merken zoals Salvatore Ferragamo, Armani, Dolce & Gabbani, Fendi, Dior, Versace, Gucci, Roberto Cavalli, Valentino, Yves Saint Laurent, Hogan, Todd’s, …

Ook hier kan je al deze merken kopen tegen sterk verminderde prijzen, kortingen tot 70% op de fabrieksprijzen zijn niet uitzonderlijk! Verbaas je niet als je hier voor het overgrote deel buitenlanders ziet waarvan het merendeel Aziaten zijn die grote hoeveelheden meenemen om die dan in eigen land met grote winst door te verkopen.

Er is ook een bar – restaurant aanwezig waar je kan lunchen, een snelle hap eten of gewoonweg een koffie of een drankje bestellen.

The Mall Luxury Outlet

Tickets online kopen

De outlet ligt niet in Florence maar in Reggello, op een half uur van Firenze. De naam van de stad is toegevoegd omwille van publicitaire redenen. Je kan er op 2 manieren naartoe: op eigen initiatief met de auto ofwel met de pendelbus vanuit Firenze. Een enkel busticket kost €10 en tussen 08.30 en 18.30 vertrekt er bijna om het half uur een bus, de laatste bus terug vertrekt om 19.20.

Je ticket kun je zelfs online kopen via Tiqets.com (in het Nederlands). Je kiest op voorhand zelf de dag en het uur waardoor je zeker van je plaats bent (meer info).

Ben je op zoek naar luxe merkkleding of ga je gewoon graag shoppen dan ben je hier ongetwijfeld aan het juiste adres.

 

[otw_shortcode_button href=”https://www.tiqets.com/nl/florence-c71854/designer-outlet-the-mall-florence-luxe-busreis-p974324?partner=opvakantienaartoscane” size=”large” icon_position=”left” shape=”radius”]Koop hier je ticket online[/otw_shortcode_button]

 

Praktische informatie

Ligging: Via Europa 8, 50066 Leccio Reggello

Openingsuren: dagelijks van 10.00 tot 19.00

Website: The Mall Luxury outlet