Toscane in huis dankzij eChiantiShop

keramiek uit Montelupo Fiorentino

keramiek uit Montelupo Fiorentino

Zin om het ganse jaar door Toscane thuis te beleven? Sedert kort kan dit via eChiantiShop, de online winkel waar je voedingswaren en handgemaakte produkten uit Toscane kunt kopen. Trouwens allemaal ontstaan uit de passie voor deze prachtige streek met zijn rijke tradities.

Op eChiantiShop vind je ondermeer extra vergine olijfolie, biologische producten, wijn, chocoladepasta en honing zonder de verfijnde artisanale produkten zoals keramiek uit Montelupo Fiorentino en terracotta uit Impruneta, te vergeten.

Olijfolie

Olijfolie

Terracotta

Terracotta uit Impruneta

leder agenda

leder agenda met Florentijns motief

Met eChiantiShop kun je het ganse jaar door een beetje Toscane in huis brengen of misschien kun je wel tijdens je vakantie in deze prachtige provincie de bedrijfjes en de kleine zelfstandigen die deze producten leveren aan eChiantiShop, persoonlijk bezoeken.

Wijngaard in Ruffina

Wijngaard van het wijnbedrijf Ruffino (vigneto dell’azienda Ruffino)

Rosé wijn Rosato Verziere

Rosé wijn Rosato Verziere

De producenten die zorgvuldig door eChiantiShop zijn geselecteerd, bezitten allemaal een grote passie en een grote liefde voor hun stiel en zijn constant in de weer om de kwaliteit te verbeteren.

Bezoek vlug de online winkel eChiantiShop en ontdek de smaken, de emoties, de schoonheid en de Toscaanse levensstijl verbonden aan de aangeboden produkten.

Schilderij van Toscaans landschap

Schilderij van Toscaans landschap