Vakantie promoties Toscane voor de maand April

.

De Nederlandse reisaanbieder Arke biedt voor de maand April de volgende promoties aan

.

  • 8 dagen voor 2 personen in vakantiepark aan Toscaanse kust vanaf 123 € per persoon

Vakantiepark gelegen in Cecina, op wandelafstand van de Ligurische zee. Het park is voorzien van alle accommodaties: wie van windsurfen houdt kan zijn hart 2,5 km verderop ophalen terwijl er zich voor de paardenliefhebbers een manege bevindt vlak naast het vakantiepark (meer informatie park en promotie)

.

.

  • 8 dagen voor 2 personen in vakantiepark in de Maremma streek vanaf 164€ per persoon

Dit ruime vakantiepark, gelegen in het hart van de Maremma streek, bekend om zijn heerlijke keuken, rust en prachtige natuurlandschap, is voorzien van alle faciliteiten.

Het vakantiepark zelf  ligt op een heuvel van waaruit u een prachtig zicht heeft op de baai van Santo Stefano. (meer informatie vakantiepark en promotie)

.

  • 8 dagen voor 2 personen op camping La Chiocciola vanaf 175€ per persoon

Camping La Chiocciola ligt in het hart van Toscane, op ongeveer 30 km van Siena en Arezzo. Deze kleinschalige, gezellige familie camping ligt aan de rivier de Ambra en heeft onder andere 3 grote zwembaden en een grote speelruimte voor de kleinsten. De camping is omwille van zijn positie een ideale uitvalsbasis om Toscane te ontdekken. (meer informatie camping en promotie)

.

  • 8 dagen voor 2 personen in Relais i Piastroni vanaf 266€ per persoon

Deze prachtige comfortable accommodatie is gelegen op 365 m boven zeeniveau, waardoor u een prachtig beeld krijgt over de onderliggende vallei. De accommodatie is omwille van zijn positie een ideale uitvalsbasis om Toscane te ontdekken, zo bevinden Pisa en Siena zich op slechts 80 km. (meer informatie accommodatie en promotie)