terenzi hospitality en wine

Verblijven in Toscane: Terenzi Hospitality & Wine

Terenzi Hospitality & Wine is een vooraanstaande wijnmakerij met gastenverblijven in het prachtige Toscane. Sinds de oprichting in 2005 door de Terenzi familie is het bedrijf uitgegroeid tot een bekend merk in de wijnindustrie.

Ze maken verschillende soorten wijn, waaronder Sangiovese, Vermentino, Cabernet Sauvignon en Syrah. Je kunt hier dan ook genieten van heerlijke wijnen en lokale gerechten. Ze organiseren regelmatig evenementen en activiteiten, zoals wijnproeverijen en kookworkshops.

Bij Terenzi Hospitality & Wine hebben ze verschillende opties om te overnachten. Er zijn kamers, appartementen en vakantiehuizen. Alles is smaakvol ingericht en voorzien van moderne faciliteiten. Vanaf deze plek heb je adembenemend uitzicht op de omliggende wijngaarden. Er is een heerlijk zwembad om lekker in af te koelen.

Bij het zien van deze plek heb je direct zin om hier een aantal dagen of weken te verblijven. Terenzi Hospitality & Wine ligt in het Zuiden van Toscane in de buurt bij Grosseto. Vanaf hier heb je een goede uitvalbasis om het Zuidelijke deel van Toscane te ontdekken.

Een overnachting bij Terenzi Hospitality & Wine is vanaf 210 euro per nacht te boeken.

Adres: Località Montedonico, 58054 Scansano GR, Italië

terenzi hospitality en wine toscane terenzi hospitality en wine italië  

terenzi hospitality en wine ontbijt terenzi hospitality en wine