Zonder zorgen met de luxe bus naar Toscane

Wie de lange vermoeiende individuele reis met de auto naar Toscane wil vermijden of niet zo hap is op vliegen met het vliegtuig, kan altijd op reis met de bus. Een ideale formule voor wie alleen, als koppel of met vrienden zonder kopzorgen en zonder taalproblemen Toscane wil verkennen. Bovendien betreft het een groepreis waarbij altijd wel één of andere nieuwe vriendschap ontstaat en amusement gegarandeerd is.

Meestal bieden de Touroperators die deze busreizen aanbieden, een all inclusive pakket aan waarbij busreis, overnachtingen, maaltijden en verplaatsingen zijn inbegrepen. Je hoeft je dus van niets aan te trekken, alles wordt door de Touroperator tot in het kleinste detail geregeld. Bovendien zijn de bussen tegenwoordig echte luxe bussen met alle mogelijke comfort zoals ruime zitruimte, drankjes aan boord, TV met video, toilet en airco en wordt zowel heen- als terugreis in 2 dagen afgelegd waardoor je dus niet oververmoeid op je bestemming aankomt.

bus-peter-langhout-reizenTer plaatse blijft de bus met chauffeur gedurende de ganse reis steeds bij de groep en brengt je iedere dag naar de verschillende bezienswaardigheden die op het programma staan. Heb je toch nood aan wat vrijheid, geen paniek want in het programma zijn er voldoende vrije momenten opgenomen waarin je bijvoorbeeld kunt relaxen aan het zwembad van het hotel, een wandeling maken, een museum bezoeken, de buurt verkennen, enz.

Deze Formule is vooral populair bij de wat oudere generatie die er tegen opziet om met het vliegtuig of met de auto af te reizen naar Toscane.

In Nederland zijn de bekendste Touroperators die een busreis naar Toscane aanbieden Peter Langhout en Van Nood reizen.